Planning

Nog voor de eerste steen gelegd is moet er een zeer duidelijke afbakening bestaan van het project, dit om een zo efficiënt mogelijke uitvoering van de bouw tot doel te hebben. We doorlopen samen met u een aantal stappen.

 

Door het goed aansluiten van de verschillende bouwfasen, wordt de overeengekomen uitvoeringstermijn stipt nageleefd. Dit betekent uiteraard voor de bouwheer  tijd- en geldbesparing.

 

 

 

 

 • Informatief gesprek Informatief gesprek

  Door een eerste verkennend gesprek krijgen wij een duidelijk beeld van uw eigen woonideeën (bouwstijl, materialen, budgettaire aspecten, timing, enz…)

 • Voorontwerp Voorontwerp

  Het informatief en adviserend gesprek is afgerond. Het voorontwerp van uw droomwoning, gebaseerd op uw persoonlijke instelling, wordt uitgewerkt.

 • Prijsopgave Prijsopgave

  Eenmaal overeenstemming is bereikt omtrent het voorontwerp en de materiaalkeuze, wordt een gedetailleerde kostprijsberekening opgemaakt; bijgevolg kan de eventuele kostprijsvermindering (bijvoorbeeld ingevolge eigen arbeid ), zeer gemakkelijk berekend worden.

 • Plannen op schaal 1/500 Plannen op schaal 1/50

  Na eventuele aanpassing en/of wijzigingen van het voorontwerp en grondige bespreking van de kostprijs, wordt overgegaan tot het opmaken van plannen op schaal 1/50 (2cm=1m)

 • Uitvoering Uitvoering

  De bouwwerken worden uitgevoerd door geregistreerde vakmensen die toonaangevend specialist zijn op hun terrein.
  De architect houdt controle op de uitvoering der werken.
  De coördinatie van de bouwwerkzaamheden (dossier- en werfopvolging) wordt door ons, tot in de kleinste details, verzorgd.